Siden før Hera Vekst etablerte sitt anlegg for utråtning og kompostering av våtorganisk avfall og slam har det vært utfordringer med lukt rundt anlegget. For å få en bedre evaluering av luktpåvirkningen trengs det informanter som kan gi informasjon om når og hva det lukter. Kunne du tenke deg å bruke nesen din og bidra til at Hera Vekst får tydelige tilbakemeldinger på når, hva og hvor lenge det lukter?

Det er de siste årene benyttet et luktpanel i forbindelse med Hera Vekst. Hera Vekst ønsker å revitalisere dette luktpanelet og utvide antall deltakere. CLAIRS har fått i oppgave å ta seg av innsamling av tilbakemeldinger og vil anonymisere dem overfor Hera Vekst.

Hera Vekst ønsker å vise at de verdsetter tilbakemeldingene ved å lodde ut en reise til en verdi av kr 20000 til de som deltar i luktpanelet i 2010.

Du trenger ikke ha spesielt god eller dårlig luktesans. Vi ønsker et tverrsnitt av befolkningen i Elverum, og det er selvfølgelig en fordel om du kan kjenne at det lukter og nødvendig at du er villig til å notere tid og varighet. Det tas utgangspunkt i at du i hovedsak rapporterer for der du bor.

Tilbakemeldingene vil inngå i en analyse der også drifthendelser og meteorologi tas med, slik at anlegget får et verktøy for justeringer i driften. Dette gjøres samtidig med at Hera Vekst har en gjennomgang av sitt eget kvalitetssystem og gjennomfører luktrisikovurderinger tilknyttet enkelthendelser og enkeltaktiviteter på anlegget.

Og vi er helt avhengig av din hjelp. Vil du?

Mer info

Du kan melde deg på med

  • epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen med navn, adresse og telefonnummer, eller
  • SMS med "Hera" navn og epost til 924 34 858, Eks.: "HERA OLA HVERMANSEN Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ", eller
  • bruk skjemaet i vedlegget under

Vedlegg:
Last ned denne filen (HERA-pamelding_5.pdf)påmelding[Skjema for påmelding (krever Adobe Acrobat Reader 8.1 eller nyere)]535 Kb

Sist oppdatert (fredag 22. januar 2010 17:59)